Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών σου δεδομένων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για εμάς. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας, διατηρούμε την παρούσα εταιρική ιστοσελίδα μας www.imperial-tobacco.gr δια της οποίας παρέχουμε πληροφορίες για την εταιρεία, τις δραστηριότητες και τα προϊόντα μας. Επισκεπτόμενος/η την ιστοσελίδα αυτή καθώς και μέσα από τη χρήση της, εάν δηλαδή επιλέξεις να υποβάλλεις προσωπικά σου στοιχεία κάνοντας χρήση των ειδικών πεδίων ή μας στείλεις κάποια επικοινωνία, θα μας κοινοποιήσεις προσωπικά δεδομένα τα οποία εμείς θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει ως σκοπό της, να σε ενημερώσει για το πως συλλέγουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, τι κάνουμε με αυτά, πως τα φροντίζουμε, για πόσο καιρό τα κρατάμε και τις επιλογές που έχεις, αναφορικά με την επεξεργασία τους. Να είσαι βέβαιος/η ότι θα χειριζόμαστε τις πληροφορίες αυτές πάντοτε με κατάλληλο τρόπο και πάντα σύμφωνα με το Κώδικα Συμπεριφοράς μας και την σχετική ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

  1. I. Ποιος είναι Υπεύθυνος για τα προσωπικά σου δεδομένα;

Στα πλαίσια αυτής της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων οι όροι «Imperial», «εμείς», «εμάς», «δικό μας» αναφέρονται στην Imperial Tobacco Ελλάς Α.Ε. που εδρεύει στην οδό Κλεισθένους 300, τ.κ. 15344, Γέρακας, Αττικής, τηλ.: 8001198500 (χωρίς χρέωση), φαξ: 210 6612257, e-mail: call@gr.imptob.com). Η Imperial είναι θυγατρική του ομίλου Imperial Brands.

  1. II. Γενικά για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων
  1. 1. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ο ορισμός των προσωπικών δεδομένων είναι εξαιρετικά ευρύς και περιλαμβάνει κάθε πληροφορία η οποία σε αφορά. Μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως είναι το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας σου, η διεύθυνση ΙΡ από την οποία συνδέεσαι κ.ο.κ.

  1. 2. Έκταση της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Κατά βάση επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας μας, μόνον εφόσον και στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να προσφέρουμε μια λειτουργική ιστοσελίδα με λειτουργικό περιεχόμενο και υπηρεσίες.

  1. III. Συνοπτικός κατάλογος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε κι επεξεργαζόμαστε

Συλλέγουμε κι επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα για συγκεκριμένους σκοπούς και δεν τα υποβάλλουμε σε περαιτέρω επεξεργασία, χωρίς προηγουμένως να σε ενημερώσουμε και μόνον αφού έχουμε λάβει, όπου απαιτείται, τη συγκατάθεσή σου.

Είναι απαραίτητο να τηρούμε ορισμένες πληροφορίες για εσένα, για λόγους διαχείρισης των σχέσεων μας μαζί σου αλλά και για λόγους λειτουργίας της επιχείρησής μας. Αναλυτικές πληροφορίες για τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και για τους σκοπούς για τους οποίους τα χρησιμοποιούμε παρέχονται κατωτέρω.


Σε αφορά αν είσαι:

Ποια δεδομένα;

Γιατί τα επεξεργαζόμαστε;

Νομική βάση

  • Καταναλωτής
  • Επισκέπτης της ιστοσελίδας
  • Την ημερομηνία γέννησής σου
  • Ότι είσαι καπνιστής

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι πρόσβαση στη ιστοσελίδα έχουν αποκλειστικά άτομα που είναι άνω των 18 ετών και καπνιστές

Συμμόρφωση προς έννομη υποχρέωση

  • Επισκέπτης της ιστοσελίδας

(εάν υποβάλλεις στοιχεία)

  • Ονοματεπώνυμο
  • Στοιχεία επικοινωνίας (e-mail, κινητό ή σταθερό τηλέφωνο)
  • Το μήνυμα που θα επιλέξεις να μας στείλεις
  • Τυχόν αρχεία που θα επισυνάψεις

Για να ξέρουμε ποιος/ποια είσαι και να επικοινωνούμε μαζί σου και να ανταποκρινόμαστε σε τυχόν αιτήματα ή ερωτήματα που μας υποβάλλεις

Συγκατάθεση

  • Καταναλωτής
  • Επισκέπτης της ιστοσελίδας

(εάν υποβάλλεις στοιχεία)

  • Άλλου είδους προσωπικά δεδομένα που επιλέγεις να μας κοινοποιήσεις μέσω τηλεφώνου, e-mail, fax ή ταχυδρομείου

Για να ανταποκριθούμε σε αιτήματα σου, για εξατομικευμένη ενημέρωση

Συγκατάθεση

  • Επισκέπτης της ιστοσελίδας
  • Διεύθυνση ΙΡ σου
  • Το είδος της συσκευής που χρησιμοποιείς
  • Πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του φυλλομετρητή (browser)και την έκδοσή του
  • Το λειτουργικό σύστημα του χρήστη
  • Τον πάροχο πρόσβασης στο διαδίκτυο (ISP) του χρήστη
  • Την διεύθυνση ΙΡ του χρήστη
  • Ημερομηνία και ώρα της πρόσβασης
  • Ιστοσελίδες, τις οποίες ανοίγει το σύστημα του χρήστη μέσα από την ιστοσελίδα μας
  • Αρχεία επίσκεψης της ιστοσελίδας (logfiles)

Για να έχουμε σημαντικά στατιστικά στοιχεία για τους επισκέπτες και την κίνηση της ιστοσελίδας, όπως είναι ο αριθμός μοναδικών επισκέψεων, οι προβολές της σελίδας, το ποσοστό εγκατάλειψης.

  • Η επιδίωξη των εννόμων συμφερόντων μας, να διατηρούμε μια λειτουργική και αποδοτική ιστοσελίδα
  • Συγκατάθεση για τα cookies όπου αυτή ζητείται

Επισκέπτης που έχει οδηγηθεί ιστοσελίδα μας μέσω τρίτων ιστοσελίδων όπου η Imperial προβάλλει διαφημίσεις της (π.χ. μέσω banner).

  • Διεύθυνση ΙΡ
  • Το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείς
  • Το είδος της συσκευής που χρησιμοποιείς
  • Σελίδες που επισκέφθηκες πριν ή μετά την άφιξή σου στην ιστοσελίδα μας
  • Για να έχουμε σημαντικά στατιστικά στοιχεία για τους επισκέπτες και την κίνηση της ιστοσελίδας.
  • Για να διαφημιζόμαστε επιτυχώς και για να παρακολουθούμε και να μετράμε την επιτυχία των διαφημίσεων μας
  • ·         Έννομο συμφέρον

Επισκέπτης της ιστοσελίδας

Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να κατευθυνθείς στην Πολιτική cookies μας, που είναι προσβάσιμη εδώ.

Για να διευκολύνεται η χρήση της ιστοσελίδας μας από τους χρήστες. Άλλωστε, ορισμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας μας δεν μπορούν να προσφερθούν χωρίς τη χρήση των Cookies.

Η επιδίωξη των εννόμων συμφερόντων μας, να διατηρούμε μια λειτουργική και αποδοτική ιστοσελίδα

  1. IV. Περισσότερες πληροφορίες

Συλλέγουμε ή/και επεξεργαζόμαστε πληροφορίες για εσένα προκειμένου να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία (π.χ. προστασίας καταναλωτή, για την προώθηση καπνικών προϊόντων) και προκειμένου να εξασκούμε τα νόμιμα δικαιώματα μας ή να τα υπερασπιζόμαστε απέναντι σε αξιώσεις τρίτων.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, για σκοπούς που είναι ασύμβατοι με αυτούς που αναφέρουμε ανωτέρω, χωρίς προηγουμένως να σε ειδοποιήσουμε και να ζητήσουμε, όπου αυτό απαιτείται, την άδεια σου.

Δεν λαμβάνουμε αποφάσεις που σε αφορούν αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας. Εάν αποφασίσουμε να λάβουμε τέτοια μέτρα στο μέλλον, θα φροντίσουμε να σε ενημερώσουμε πριν από την οποιαδήποτε τέτοια διαδικασία.

  1. V. Από που συλλέγουμε τα προσωπικά σου δεδομένα

Αν είσαι καταναλωτής ή/και επισκέπτης της ιστοσελίδας μας, όλες τις πληροφορίες που έχουμε για εσένα, μας τις παρέχεις απευθείας εσύ είτε τις συλλέγουμε μέσω της επίσκεψης και της πλοήγησης σου στην ιστοσελίδα μας.

  1. VI. Νομικές βάσεις για την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων

Καθώς εδρεύουμε στην Ελλάδα, όπου έχουν εφαρμογή οι ευρωπαϊκοί κανόνες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, πρέπει να σε ενημερώσουμε για την νομική βάση στην οποία στηρίζεται η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων. Στις ενότητες που προηγήθηκαν αναφέρονται οι επιμέρους νομικές βάσεις, κατά περίπτωση. Ωστόσο καλό είναι να γνωρίζεις ότι γενικά στηριζόμαστε πάντοτε σε μία από τις ακόλουθες νομικές βάσεις:

Επισημαίνεται ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε προσωπικά σου δεδομένα στηριζόμενοι σε περισσότερες νομικές βάσεις, ανάλογα με τον ειδικό σκοπό για τον οποίο τα χρησιμοποιούμε.

  1. VII. Τι θα συμβεί εάν δεν μας δώσεις τα προσωπικά σου δεδομένα;

Εάν δεν μας δώσεις τα προσωπικά σου δεδομένα, ενδέχεται:

(i)      να μην είμαστε σε θέση να καταρτίσουμε τη μεταξύ μας σύμβαση ή να μην είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, από τη μεταξύ μας σύμβαση. Αυτή θα είναι για παράδειγμα η περίπτωση, εάν μας ζητήσεις μέσω της φόρμας επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα, να εγγραφείς ως μέλος.

(ii)    να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα που μας υποβάλλεις μέσω της φόρμας επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα ή να συνεχίσουμε την επικοινωνία μαζί σου.

(iii)  να μην είμαστε σε θέση να συμμορφωθούμε προς την ισχύουσα νομοθεσία.

  1. VIII. Διαβίβαση των δεδομένων σου

Ορισμένες φορές, είναι απαραίτητο να μοιραζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα με άλλες εταιρείες του Ομίλου μας κι έμπιστους εξωτερικούς παρόχους

Κοινοποίηση των προσωπικών σου δεδομένων εντός του Ομίλου

Μπορεί να μοιραστούμε τα προσωπικά σου δεδομένα με άλλες εταιρείες του Ομίλου Imperial Brands, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα διαβιβάσουμε τα προσωπικά σου δεδομένα σε εταιρείες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (απαρτίζεται από τις χώρες της Ε.Ε., το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ισλανδία)

Κοινοποίηση των προσωπικών σου δεδομένων σε έμπιστους εξωτερικούς παρόχους

Όπως κάθε μεγάλος οργανισμός , χρησιμοποιούμε κι εμείς, ενίοτε τρίτους παρόχους υπηρεσιών προκειμένου να μπορούμε να διεξάγουμε τις δραστηριότητες μας αποτελεσματικότερα και προκειμένου να εξασφαλίζουμε συνέπεια στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτά τα τρίτα προς εμάς μέρη θα έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα.

Όπου χρησιμοποιούμε τρίτα μέρη για να επεξεργαστούν τα προσωπικά σου δεδομένα για λογαριασμό μας, διεξάγουμε ελέγχους προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα προστασίας για την διαφύλαξη των προσωπικών σου δεδομένων. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με αυτούς τους παρόχους, παρακολουθούμε την απόδοσή τους (όπως και αυτή των εγκεκριμένων υπεργολάβων τους), προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σου παραμένουν ασφαλή.

Οποιοσδήποτε τρίτος προς εμάς πάροχος υπηρεσιών, λαμβάνει από εμάς εντολές για την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων, το κάνει αυτό μόνον:

Οι βασικοί πάροχοι υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε, όπως έχουν κατά την ημερομηνία σύνταξης αυτής της Πολιτικής είναι οι εξής:

Επειδή ενδέχεται να αλλάξουμε πάροχο ή να προσθέσουμε κάποιον νέον, στον κατάλογο αυτών που χρησιμοποιούμε, θα ενημερώσουμε τη παρούσα Πολιτική σχετικά, μόλις αυτό συμβεί.

Λοιποί τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα ελεγκτές, νομικοί σύμβουλοι, και πάροχοι εκπαιδευτικών υπηρεσιών, ενδέχεται επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα κατά την παροχή υπηρεσιών προς εμάς.

Ενδέχεται επίσης να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, σε ρυθμιστικούς φορείς, κυβερνητικές υπηρεσίες και τρίτα μέρη, όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Διαβίβαση των προσωπικών σου δεδομένων εκτός Ελλάδος

Επειδή ορισμένες τεχνικές λειτουργίες της ιστοσελίδας www.imperial-tobacco.gr. εξυπηρετούνται από το εξωτερικό, μπορεί να είναι απαραίτητο να μεταφέρουμε προσωπικά σου δεδομένα εκτός Ελλάδος, προς εταιρεία εντός του Ομίλου Imperial Brands, ή προς τρίτο μέρος, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Κάθε τέτοιου είδους μεταφορά, ασχέτως του αν είναι προς εταιρεία του Ομίλου Imperial Brands, ή προς τρίτο μέρος, θα γίνεται πάντοτε σε συμμόρφωση με την νομοθεσία που διέπει τη διαβίβαση δεδομένων.

Δεν θα μεταφέρουμε τα προσωπικά σου δεδομένα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (απαρτίζεται από τις χώρες της Ε.Ε., το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ισλανδία).

  1. IX. Ανάλυση της ιστοσελίδας μέσω Google Analytics

Η παρούσα ιστοσελίδα κάνει χρήση της υπηρεσίας Google Analytics η οποία προσφέρεται από την Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, ΗΠΑ) για την ανάλυση της χρήσης της ιστοσελίδας από τους χρήστες. Η υπηρεσία αυτή χρησιμοποιεί Cookies, δηλαδή αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω Cookies διαβιβάζονται κατά κανόνα σε διακομιστή (server) της Google που βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου και αποθηκεύονται.

Στην παρούσα ιστοσελίδα βρίσκει εφαρμογή η αρχή της ανωνυμοποίησης. Η διεύθυνση ΙΡ των χρηστών περιορίζεται στο να υποδεικνύει τις χώρες-μέλη της Ε.Ε. και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Έτσι αποκλείεται ο συσχετισμός της διεύθυνσης ΙΡ με το πρόσωπό σου. Στα πλαίσια της σύμβασης επεξεργασίας δεδομένων που έχει συνάψει ο διαχειριστής της ιστοσελίδας με τη Google Inc., η τελευταία πραγματοποιεί, με βάση τις πληροφορίες που έχει συλλέξει μια αξιολόγηση της χρήσης της ιστοσελίδας και της δραστηριότητας στην ιστοσελίδα και προσφέρει υπηρεσίες που συνδέονται με τη χρήση του διαδικτύου.

Έχεις τη δυνατότητα να αποτρέψεις την εγκατάσταση των Cookies στη συσκευή σου, μέσα από τις κατάλληλες ρυθμίσεις του φυλλομετρητή διαδικτύου (Internet browser) σου. Δεν είναι εγγυημένο ότι θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις χρήση χωρίς περιορισμούς όλων των δυνατοτήτων αυτής της ιστοσελίδας, εάν ο φυλλομετρητής διαδικτύου (Internet browser) σου δεν επιτρέπει την εγκατάσταση Cookies.

Επίσης, μπορείς μέσω ενός κατάλληλου Plugin του φυλλομετρητή διαδικτύου (Internet browser) σου, να αποτρέψεις τη διαβίβαση προς την Google Inc. και τη χρήση από αυτήν των δεδομένων σου και των πληροφοριών που έχουν συλλεγεί μέσω Cookies (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ΙΡ σου). Ο σύνδεσμος αυτός σε οδηγεί στο σχετικό Plugin https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Μπορείς να αποτρέψεις τη συλλογή δεδομένων σου μέσω της υπηρεσίας Google Analytics κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο. Θα εγκαταστήσει ένα Opt-Out-Cookie το οποίο θα αποτρέψει τη μελλοντική συλλογή των δεδομένων σου σε μελλοντικές σου επισκέψεις σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Απενεργοποίηση Google Analytics

Εδώ θα βρεις πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από την τη Google Inc. https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de%20[ST4]

  1. X. Ασφάλεια και Διατήρηση των Προσωπικών σου Δεδομένων

Υποσχόμαστε να κρατάμε τα προσωπικά σου δεδομένα ασφαλή

Θα χειριζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα πάντοτε με τον κατάλληλο τρόπο και θα τα κρατάμε ασφαλή. Για να το πετύχουμε αυτό εφαρμόζουμε πολιτικές, πρότυπα και διαδικασίες και φροντίζουμε για την τήρησή τους. Λαμβάνουμε πειθαρχικά μέτρα όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Υποσχόμαστε να κρατάμε τα προσωπικά σου δεδομένα μόνον για όσο καιρό τα χρειαζόμαστε
Τα προσωπικά δεδομένα σου, διαγράφονται ή κλειδώνονται μόλις εκλείψει ο σκοπός για τον οποίο συνελλέγησαν και αποθηκεύτηκαν. Ωστόσο, ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση, δεν αποκλείεται να διατηρήσουμε τα δεδομένα για μαρκότερο χρονικό διάστημα, εφόσον επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Η διαγραφή ή το κλείδωμα των δεδομένων θα λάβει χώρα και όταν κάποια από τις εφαρμοστέες περιόδους διατήρησης των δεδομένων παρέλθει, εκτός και αν υπάρχει υποχρέωση για την περαιτέρω αποθήκευση των δεδομένων.

Εάν η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων στην οποία προβαίνουμε:

Με τη διαγραφή των προσωπικών σου δεδομένων, εάν είναι απαραίτητο, θα διατηρήσουμε ορισμένα βασικά στοιχεία για αποδεικτικούς σκοπούς προκειμένου να μπορούμε να αποδείξουμε τη συμμόρφωσή μας προς τις υποχρεώσεις μας, σύμφωνα με τη νομοθεσία για τη προστασία προσωπικών δεδομένων αλλά και προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι δεν θα σου ξαναστείλουμε ενημερωτικό ή διαφημιστικό υλικό στο μέλλον (έννομο συμφέρον).

  1. XI. Τα δικαιώματα σου

Είναι σημαντικό, οι πληροφορίες που τηρούμε για εσένα στα αρχεία μας, να είναι επίκαιρες και ακριβείς. Εάν κάποιο στοιχείο που σε αφορά αλλάξει, σε παρακαλούμε να μας ενημερώσεις.

Εντός ορισμένων ορίων που θέτει η νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων, έχεις τα εξής δικαιώματα:

Να ανακαλέσεις τη συγκατάθεσή σου ανά πάσα στιγμή, εφόσον η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων στηρίζεται φυσικά σε αυτήν. Σε περίπτωση που ανακαλέσεις τη συγκατάθεσή σου, η ανάκληση δεν θα θίξει την νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση μέχρι την ανάκλησή της.

Να ζητήσεις να μάθεις από εμάς τι είδους προσωπικά δεδομένα τηρούμε για εσένα, για ποιους σκοπούς, σε ποιους τα κοινοποιούμε, το χρονικό διάστημα αποθήκευσής τους καθώς και να λάβεις αντίγραφό τους σε κοινώς χρησιμοποιούμενο ηλεκτρονικό μορφότυπο, κλπ.

Να μας ζητήσεις να διορθώσουμε τυχόν προσωπικά σου δεδομένα που τηρούμε και είναι ανακριβή ή να μας ζητήσεις να τα συμπληρώσουμε εφόσον είναι ελλιπή.

Να μας ζητήσεις να διαγράψουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Να μας ζητήσεις να περιορίσουμε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σου δεδομένα εφόσον συντρέχει μία από τις περιπτώσεις που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Να ζητήσεις να λάβεις τα προσωπικά δεδομένα που σε αφορούν και μας έχεις παράσχει, σε κοινώς χρησιμοποιούμενη μορφή (π.χ. excel, .pdf), εφόσον η επεξεργασία στην οποία προβαίνουμε στηρίζεται είτε στη συγκατάθεσή σου είτε στην εκτέλεση σύμβασης, ή γίνεται με αυτοματοποιημένα μέσα.

Να μην χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σου δεδομένα κατά κάποιον συγκεκριμένο τρόπο για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάσταση σου, σύμφωνα με όσα προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Να μας ζητήσεις ναυπόκεισαι σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά με αυτοματοποιημένα μέσα και να ζητήσεις να υπάρξει ανθρώπινη παρέμβαση.

Εάν επιθυμείς να εξασκήσεις οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σου μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας, με τους εξής τρόπους:

Εάν σου έχει ζητηθεί κι έχεις δώσει τη συγκατάθεσή σου, για συγκεκριμένες πράξεις επεξεργασίας των δεδομένων σου, έχεις το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσεις τη συγκατάθεσή σου, αλλά σημείωσε ότι μπορεί να υπάρχουν ορισμένες συνέπειες.

  1. XII. Υποβολή καταγγελίας

Εάν έχεις κάποιο παράπονο για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σου δεδομένα, έχεις το δικαίωμα να υποβάλλεις καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή, που για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

  1. XIII. Αλλαγές στην Πολιτική Ιδιωτικότητας

Θα φροντίζουμε να ενημερώνουμε αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για κάθε ουσιαστική αλλαγή που αφορά τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα, ενθαρρύνοντας σε, να διαβάζεις για τις αλλαγές ώστε να είσαι ενήμερος/η.

Η τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής Ιδιωτικότητας, έλαβε χώρα την 07.02.2019.